Бојкот на следните избори?

Алијансата на Албанците ги повика партиите на Албанците да бојкотираат евентуални нови предвремени избори доколку ниту еден политички субјект не ја прифати платформата со седумте барања и не обезбеди парламентарни мнозинство. Зијадин Села вели дека сега е времето кога треба да се решат сите прашања што ги засегаат Албанците во спротивно политичката криза ќе земе поголем замав. Од БЕСА пак велат ...

⇐ Daily24 Вести ⇒