Битолско Мариово и Пелистер проодни, за дивечот прихрана

Битолската подружница на ``Македонија пат`` која одржува 1. 400 км должински магистрални и регионални патишта, во отежнати услови и врнежи на снег проследени со ниски температури, веќе ги има оспособено за сообраќај патиштата од прв и втор приоритет Битолската подружница на ``Македонија пат`` која одржува 1. 400 км должински магистрални и регионални ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒