Битола – температурно најекстремен град во земјава

Со измерени -22 степени, Битола синоќа беше најстуден град во земјава, а така беше и вчера и неколку денови наназад. И за вечерва метеоролозите најавуваат ниски температури, а според мерењата, Битола е температурно најекстремниот град во земјава. Ништо од долго најавуваното и очекувано затоплување на времето, за кое синоптичарите предвидуваа дека ќе стартува од денес. Според најновите информации ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒