Беса е против Талат Џафери, а можно е да не ја прифати и новата влада (ВИДЕО)

Високиот функционер на Беса, Кастриот Реџепи го повтори ставот на движењето Беса дека поддршката за Владата на СДСМ ја условува со преразгледување на изборот на Талат Џафери за претседател на Собранието на Република Македонија. Движењето Беса не го поддржа изборот на Талат Џафери и имаше свој кандидат за оваа позиција. Според информациите што кружат во јавноста, едно од клучните барања на Беса за ...

⇐ DailyРепублика ⇒