Во Берлин македонска божикна прослава со тупаници?!

Забавата ја прекинале триесетина поднапиени иселеници кои поради политика прво се скарале, па се истепале. Според фејсбук коментарите и дел од македонските портали дел од учесниците во тепачката се здобиле со тешки повреди. Меѓу повредените има и  жени. За среќа не настрадале деца.

⇐ DailyКанал 5 ⇒