Арнаудов: Ветеното го реализираме, Охрид ќе добие марина и експресен пат до Пештани

Тој потенцираше на изградбата на марина во Охрид кој ќе се реализира од 2018-2020 година и ќе чини 2 милиони евра, а целта е да се задоволат потребите на сопствениците на пловни објекти во Охридското Езеро. -Марината ќе се гради на локацијата пред центарот за обука на вода на АРМ и езерската полиција. Ќе има најсовремена инфраструктура која ќе овозможи сместување на минимум 300 помали пловни ...

⇐ DailyКурир ⇒