Апел: Граѓаните да го чистат снегот пред сопствениот влез

Со оглед на временската прогноза и најавите за нови снежни наноси, општина Кисела Вода апелира до сите жители на оваа територија да го расчистат снегот пред своите дворови и влезовите на станбените згради и со тоа да овозможат проодност и непречен пристап до објектите Потсетува и на законската обврска на деловните субјекти и сопствениците на јавни објекти за расчистувањето на снегот пред влезот ...

⇐ DailyStart.mk ⇒