АНКЕТА: Како Кумановци се справуваат со снегот по улиците?

Кумановци незадоволни од тоа како тече животот низ градот за време на снежните денови од новата година. Велат, движењето е отежнато и мора да се оди многу внимателно со оглед на тоа што улиците се замрзнати, а тротоарите не се доволно исчистени. Од кумановската болница информираат снегот го зголемил бројот на повредени пациенти. Просечно доаѓаат меѓу 30 и 40 повредени пациенти од кои 10-на ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒