Аналитичарите за платформата на Албанците

Неповолна новогодишна честитка од страна на политичките лидери. Вака одредени аналитичари ја опишуваат заедничката платформа усвоена од ДУИ , Алијансата за Албанците и движењето БЕСА. Неповолна новогодишна честитка од страна на политичките лидери. Вака одредени аналитичари ја опишуваат заедничката платформа усвоена од ДУИ , Алијансата за Албанците и движењето БЕСА. Во неа се предвидува ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒