Амнестија на функционери за мирен трансфер на власта?

Илустрација-лидерите на СДСМ и на ВМРО-ДПМНЕ Зоран Заев и Никола Груевски гласаат на изборите на 11 декември ДУИ останува на тврдењето дека има средби на лидерите на ВМРО-ДПМНЕ и на СДСМ, иако од двете партии негираат. Аналитичарите оценуваат дека и покрај јавно спротиставените ставови, на крајот кризата ќе треба да се реши преку таков формат. Од ВМРО-ДПМНЕ и од СДСМ категорично ги демантираат ...

⇐ DailyРадио Слободна Европа ⇒