Амбасадорот Тимоние ќе ја одликува Арнаудова со орден Витез на Национален ред за заслуги

Амбасадорот на Република Франција, Кристиан Tимоние, во име на претседателот на Република Франција, во понеделник 22 мај 2017 година ќе ја одликува госпоѓа Анета Арнаудовска со орден Витез на Националниот ред за заслуги. „Како директор на Академијата за судии и јавни обвинители, госпоѓата Арнаудовска постојано се залагаше во последните десет години за развој на соработката помеѓу Франција и ...

⇐ DailyМакфакс ⇒