Алфа интервjу: Коце Трајановски вети „жешко и интересно лето“ со многу настани (1 дел)

Супер Скопје: Градоначалникот Коце Трајановски вети „жешко и интересно лето“ со многу настани. Идејата е да се зголеми понудата на забава во летниот период во Скопје. Супер Скопје: Градоначалникот Коце Трајановски вети „жешко и интересно лето“ со многу настани. Идејата на овие манифестации е да се зголеми понудата на забава во летниот период во Скопје. ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒