Алаѓозовски: „Се отпуштаат компетентни кадри, на нивните места се поставуваат некомпетентни, а за сето тоа ќе го обвиниме политичкиот непријател“

На блогот насловен Surface Surtuk, Алаѓозовски пишува: „Сите несреќи, сите петна, изговор за сите потези, дури и оние катастрофичните му се препишуваат на претходниот систем, персонифициран во една личност, која се демонизира до непрепознатливост. Таа станува синоним за општото зло. На прашањето на Фуере зошто ги отпушта компетентните кадри и на нивните места и позиции поставува нови и ...

⇐ DailyКурир ⇒