Актерите треба да бидат фактор на сплотување, не на поделби – Јавноста наспроти Владо Јовановски

Лавина реакции предизвикаа ставовите на еден од најпознатите македонски актери. Владо Јовановски наиде на остри критики од јавноста, колегите и политичките партии откако на својот “Фејсбук” профил напиша дека ќе има нова војна, а подоцна праша и колку чини еден килограм пластичен експлозив на црниот пазар. „Навистина е крајно време, особено кога излегува од устата на еден уметник, кој треба да ...

⇐ DailyЛибертас ⇒