Ахмети: Победата на ВМРО-ДПМНЕ не може да се негира

СДСМ не е победник на изборите и кој ни гарантира нам за стабилна ситуација? Доколку ние донесеме непромислена и неанализирана одлука, односно секоја избрзана одлука е одлука која може да предизвика последици. Во ситуација сме каде што не брзаме никаде туку 99 пати ќе размислиме а стотиот ќе пресечеме, за да донесеме одлука, вели лидерот на ДУИ, Али Ахмети во гостувањето на ТВ 21. Ахмети вели ...

⇐ DailyДенешен ⇒