Ахмети: Нови избори ако нема влада, а влада тешко без платформата

Лидерот на ДУИ, Али Ахмети, вели дека без прифаќање на платформата на албанските партии подоброо е да има нови избори оти инаку тешко дека е можно да се формира влада. Ова го изјави вечерва во интервју за телевизијата „ТВ 21“ потенцирајќи дека од ова не би имало подобро решение доколку ниедна од преговарачките страни не ја прифати нивната платформа. Зашто да не. Сигурно е дека неприфаќањето на ...

⇐ DailyНова ТВ ⇒