Ахмети најави неколку опции, меѓу кои и нови избори

Иако во интервјуто лидерот на демократската унија за интеграции не сакаше дирекно да одговори на прашањето дали ќе преговара со ВМРО ДПМНЕ за формирање на нова влада, сепак Ахмети вели дека логично е да се отворат преговори со победничката партија во македоснкиот електорат. Претседателот на ДУИ отвори неколку опции, во следниот период партијата ќе анализира, ќе се консултира со гласачите па потоа ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒