Ахмети и Албанците како хендикепи

Во изминативе 26 години се изнаслушав глупости од несреќите што историската река ги исфрли во мочуришните плитоци на Македонија како политичка елита и бев сигурен дека ништо на тој план не може да ме возбуди, но испадна дека сум се заебал: едно парче од интервјуто на Али Ахмети за Телевизија 21 го растури мојот антиглупандерски имун систем и тој падна побргу отколку што институционалниот ред на ...

⇐ DailyРепортер ⇒