70 камиони заглавени на Евзони поради лошото време во Грција

Еден од заглавените камионџии за економски.мк соопштил дека немаат информација до кога ќе останат. Им кажале само дека патиштата во Грција не се проодни поради снегот. Колоната целосно го блокирала меѓуграничниот простор. И од МАКАМ- ТРАНС потврдија дека лошите временски услови го блокирале транспортот. За 50 отсто е падната нивната работа. Некои воопшто не возат, а оние кои работат се ...

⇐ DailyКурир ⇒