За 6.5 милиони евра Скопје ќе добие нов забавен парк

Стариот и дотраен „Луна парк“ заминува во историјата. По цели 44 години, главниот град ќе добие нов модерен забавен парк. Тој ќе се изгради на површина од 25 илјади метри квадратни на постојната локација во Градскиот парк, но нема да навлезе дополнит Стариот и дотраен „Луна парк“ заминува во историјата. По цели 44 години, главниот град ќе добие нов ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒