18-год. девојка почина на сред час во СГГУ „Здравко Цветковски“

Трагичен крај на животот на една тинејџерка од Скопје - починала на своето училишно столче во текот на часот. 18 годишното девојче, цел ден не се пожалило на било што, ниту на мака ниту на болка. Но трагичен бил часот по историја, од втората смена во Трагичен крај на животот на една тинејџерка од Скопје - починала на своето училишно столче во текот на ...

⇐ DailyАлфа ТВ ⇒