Чувствителноста ја бие лош глас бидејќи никој не сака да биде кршлив. Но, во исто време е и многу ризично да му се даде неконтролирана предност на егото. Но, ...
сите 2 | | | веќе видена

 Не размислувај каква шминка ќе ставиш на себе, те сакам онаква каква што си, без грам фасада, онаа која ќе ти ги покрие подочниците модри од неспиење, од ...
| | веќе видена

 Комуникацијата во секој однос, па така и љубовниот, претставува најважниот фактор за одржување на здрава и цврста врска. Понекогаш доволни се само неколку ...
сите 4 | | | веќе видена

За мисонерската поза мажите ќе кажат – прилично сувопарно и без изненадувања, скоро досадно. Жените со малку поразлично мислење – а која уште не ја сака оваа ...
сите 2 | | | веќе видена