Заврши снимањето на краткиот филм „Коливо“

Заврши снимањето на краткометражниот игран филм „Коливо“ кој изминатата недела се снимаше во делчевското село Град, по сценарио и режија на Андреј Илиевски-Волкашин по потекло од Делчево... Филмот се работи во копродукција помеѓу Веда филм продакшанс од Македонија и Концепт студио од Бугарија, и е поддржан од Агенцијата на филм на Република Македонија, Националниот бугарски филмски центар и од ...

⇐ DailyCooltura ⇒