Од затвор во Србија

Санел М. е протеран од Германија во Србија. Тој веќе две години беше на отслужување затворска казна поради ненамерно убиство на една девојка. Така младиот човек роден во Офенбах е всушност протеран во странство. Веста беше кратка. Санел М., државјанин на Србија, протеран е од Германија во Србија. Санел има 20 години, роден е во германскиот град Офенбах и никогаш не живеел во Србија. Таму живеат ...

⇐ DailyDW ⇒