Утре во Крива Паланка премиера на „Го играме Чехов”

На сцената во Национална установа Центар за култура, Крива Паланка утре вечер премиерно ќе биде изведена театарската претстава „Го играме Чехов”. Почетокот е во 20 часот, а претставата е копродукција на Центарот за аудиовизуелни уметности од Крива Паланка и Благоевградскиот младински театар „Проф. Енчо Халачев“ од Бугарија, финансиски поддржана од Министерството за култура на Република ...

⇐ DailyТВ Нова ⇒