Театарот од Кавадарци со „Стјуардеси“ ќе гостува во Скопје

хит комедијата „Стјуардеси“ по текст на Марк Камолети, а во режија на Диме Коцевски по осум целосно распродадени репризи на матичната сцена при Домот на културата „Иван Мазов – Климе“ и успешното гостување во Гостивар, во понеделник, 22 мај ќе биде поставена и во Домот на АРМ во Скопје... Иако урнебесната комедија на Камолети е еден од најпоставуваните текстови, сепак, уникатното режисерско ...

⇐ DailyCooltura ⇒