СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ сакаше да го бетонира локалитетот Скупи

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Валентина Божиновска од ВМРО-ДПМНЕ.„ВМРО-ДПМНЕ преку криминалното и неодговорно владеење, не само што не го заштитуваше културното и историско наследство, туку заради остварување на криминални интереси истото намерно го загрозуваше и уништуваше. Еден од најочигледните докази за тоа е археолошкиот локалитет Скупи. Преку сомнителен тендер ...

⇐ DailyА1ON ⇒