На раце ми умре

ГЛУМЕЦОТ САШКО КОЦЕВ ЗА ШОКОТ ПО НЕНА ДЕЈНАТА СМРТ НА ГОЛЕМИОТ РЕЖИСЕР ТОМАЖ ПАНДУР "На раце ми умре", едвај ни одговори актерот Сашко Коцев, по вчерашниот шок за ненадејната смрт на еден од водечките европски режисери Словенецот Томаж Пандур. Педесет и три годишниот режисер почина од срцев удар вчера во 11:30 часот на вториот ден од читачките проби во Македонскиот народен театар за претставата ...

⇐ DailyВест ⇒