Промовирани веб страница и материјали за Музејот „Др Никола Незлобински“

Во спомен домот на „Браќата Миладиновци“ во Струга вчеравечер беа промовирани нова веб страница и промотивни материјали за музејот „Др. Никола Незлобински“, во рамки на одбележувањето на 18 мај, Меѓународен ден на музеите... Оваа година музејот „Др Никола Незлобински“, како што истакна директорот Милован Шутиноски, става акцент на отвореноста кон широката јавност. - Како институција која е ...

⇐ DailyCooltura ⇒