Промоција на „Пред шарени врати“ од Косте Шутиноски

В ечерва, 11 јануари, в о рамките на активностите на Вевчанскиот карневал 2017, ќе биде промовиран романот „Пред шарени врати“ од Косте Шутиноски... Промотор на делото ќе биде струшкиот писател Петко Шипинкаровски. На фестивалската програма утре е отворање на изложбата на академскиот сликар Ниче Василев, а вечерта почнува музичкиот дел од програмата со концерти на Нокаут, ДНК и Фрајле. ...

⇐ DailyCooltura ⇒