Во Прилеп изложба на дела од ликовната колонија Михајлово

Изложба на 30 дела од ликовната колонија Михајлово од Кавадарци ќе биде отворена денеска, петок 21 април, од 20.00 часот во ликовната галерија на ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп... Љубителите на ликовната ументост ќе имаат можност да видат дел од делата што ги создале уметниците од Македонија, Србија, Бугарија, Грција, Албанија, Словенија, Романија, Полска, Косово и Турција кои учествувале на 20 ...

⇐ DailyCooltura ⇒