Премиера на филмот „Ах, љубов моја“ на Скопскиот филмски фестивал

Играниот филм „Ах, љубов моја“ во режија и сценарио на Kоле Ангеловски ќе ја има својата премиера вечерва во киното „Милениум“, на дваесеттото издание на Скопскиот филмски фестивал. Најновиот филм на Ангеловски е снимен со поддршка од Агенцијата за филм. Во 2015 година проектот доби 14,3 милиони денари и беше завршен за две години со вкупен буџет од речиси 20 милиони денари. Во земјава ретко се ...

⇐ DailyДневник ⇒