Познати победниците на конкурсот за промотивен плакат за Македонија

Наградените ќе имаат студиско патување во Полска во 2017 година и, како што информираат организаторите, ќе имаат можност да патуваат по стапките на големите полски мајстори на плакат и да се запознаат и да ги проучат вредностите и значењето на оваа маркантна школа за дизајн, искуство што ќе им служи во развојот на нивната кариера... Ана Петрова и Иван Дургутовски – студенти на Факултетот за арт ...

⇐ DailyCooltura ⇒