Овации за „Животот е прекрасен“ на МНТ на фестивалот МИТЕМ во Будимпешта

Изведбата на „Животот е прекрасен“ на четвртото издание на меѓународниот театарски фестивал МИТЕМ, предизвика големи овации кај унгарската публика. Претставата беше проследена со аплаузи на отворена сцена како и на самиот крај, во преполна сала, на крајот ансамблот беше поздравен со долг аплауз и овации, соопшти вчера Македонскиот народен театар, кој во средата вечер со претставата во режија на ...

⇐ DailyДневник ⇒