Овации за претставата „Животот е прекрасен“ во Загреб

Македонскиот народен театар со претставата „Животот е прекрасен“ во режија на Александар Морфов, а во рамките на 41-то издание „Денови на сатирата Фадил Хаџиќ“, вчеравечер, 18 јунли, настапи на големата сцена во Хрватско народно казалиште во Загреб... – Преполната сала со овации ја награди актерска екипа од „Животот е прекрасен“. За гостувањето на МНТ во Загреб имаше голем интерес така што ...

⇐ DailyCooltura ⇒