Отворено едукативно катче за деца во Археолошкиот музеј на Македонија

Целта на е дукативното катче наменето за деца од предучилишно и од основно образование е тие на интерактивен и забавен начин да добијат знаење за богатото културно-историско наследство на државата... Децата што ќе го посетуваат ќе имаат можност своите впечатоци и стекнатите знаења за археологијата и за богатите археолошки артефакти од Македонија креативно да ги изразуваат преку моделирање во ...

⇐ DailyCooltura ⇒