Отворена изложбата „Поврзување` во Пловдив

Во рамките на манифестацијата "Ноќ на Музеите" во Пловдив, вчеравечер, 1 мај, во познатата Балабанова Куќа, беше отворена изложбата "Поврзување"... Овој ликовен проект се реализираше со помош на нашиот Културно-информативен Центар во Бугарија, а во него , со преку 50 дела беа претставени ликовните уметници Мирјана Иванова, Марјан Ѕин, Перица Георгиев-Пепси, Зоран Мише, Иво Пецов, Иван ...

⇐ DailyCooltura ⇒