Отворен вториот Саем на книга во Струмица

На градскиот плоштад „Гоце Делчев“ во Струмица денеска беше отворен вториот Саем на книга под мотото „Ајде да читаме“ кој ќе трае до 24 мај. На штандовите ќе бидат изложени изданијата на 15 македонски издавачи, а книгите ќе се продаваат со саемски попуст од 20 до 70 проценти.-На саемот присутни се најеминентните македонски издавачи: „три“, „Матица македонска“, „Наша култура“, „Култура“, ...

⇐ DailyА1ON ⇒