Новата книга на Мураками излегува на 24 февруари

ЈАПОНИЈА - Новата книга на Харуки Мураками има наслов, но содржината се чува во тајност. "Убиството на еден витешки командант" ќе излезе во продажба во Јапонија на 24 февруари, рече издавачката куќа "Шинчоша". Уште не се знае кога ќе биде достапна во странство. "Шинчоша" соопшти дека книгата ќе биде во два дела, со поднаслови "Нови идеи" и "Подвижна метафора". Двата езотерични наслова најавуваат ...

⇐ DailyВест ⇒