Што се може да направи со своето тело, остава без текст (ВИДЕО)

Уште кога Гери Тарнер бил роден, лекарите биле изненадени од неговата еластична кожа. Во првите 13 години од неговиот живот, Гери и неговото семејство не знаеле зошто добива крварење и модринки со секоја мала повреда. По неколку години испитување на лекарите, востановено е дека Гери има Ехлерс-Данлосов синдром, многу ретко генетско пореметување кое предизвикува сабост на крвните садови, ...

⇐ DailyExclusive ⇒