„Мојот дедо имаше четири, а јас две жени“

Еден маж, а две жени- тоа е легален брак во Сирија, но не и во Германија. Видео блогерот на ДВ, Абдул Карим Џафар разговараше со тројца Сиријци кои живеат во таква, за европски поимања, необична брачна заедница. Еден маж, а две жени - тоа е легален брак во Сирија, но не и во Германија. Видео блогерот на ДВ, Абдул Карим Џафар разговараше со тројца Сиријци кои живеат во таква, за европски поимања, ...

⇐ DailyDW ⇒