МКЦ слави роденден

Концерт, изложба, поезија, филмови се составен дел од содржините со кои Младинскиот културен центар на 20 јануари ќе прослави 45 години од основањето. - Славиме јубилејни 45 години од постоењето на МКЦ, и иако МКЦ официјално е отворен на 28.12.1972, ние роденденот си го славиме по „мкцијански“ календар и оваа година „роденден“ славиме на 20 јануари - велат од оваа институција. Во галеријата МКЦ ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒