Како Марин Ле Пан стана ѕвезда на европската радикална десница?

Што ново донесува Емануел Макрон, дали Марин Ле Пен навистина може да го направи одлучувачкиот чекор за екстремната десница и како се усрами француската левица?.... Фото:Alain Jocard Влегуваме во политичка ера во која се чини дека фразите кои започнуваат со „Ова ќе биде првпат...“ најавуваат реализирања на некои дотогаш незамисливи сценарија. Оваа пролет на претседателските избори во Франција за ...

⇐ DailyФакултети ⇒