Македонската филхармонија пo 73 години добива нова концертна сала по сите светски стандарди

Не постои поголема гордост од онаа да бидеш дел од создавањето на една вредност која ќе биде запишана во македонската историја... да бидеш дел од создавањето на еден нов дом...дом за македонските уметници во кој на еден достоинствен начин ќе се презентираат моќните креативни потенцијали на нашите музичари но, и ќе се претстави најдоброто од светот, напиша на својот фејсбук профил Елизабета ...

⇐ DailyCooltura ⇒