Концерт на пијано и тромбон на дуото Рибарски

Концерт на пијано и тромбон ќе одржи дуото Рибарски во вторник 18 јули од 20 часот во изложбениот салон на ЦК„Марко Цепенков“. Концертот е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“. Милица Шперовиќ на пијано и Кирил Рибарски на тромбон, по повод 40 годишнината од нивното заедничко музицирање, ќе изведат исклучително добра програма во која се застапени дела од ...

⇐ DailyCooltura ⇒