Изложба на српски уметници вечерва во Мала Станица

Изложба и презентација на српски уметници ќе биде отворена вечерва во 20 часот во Национална галерија на Македонија – Мултимедијален центар Мала Станица, во Скопје. Ќе бидат прикажани дела на Весна Перуновиќ, Игор Антиќ. Стеван Којиќ, Божо Васиќ и Драган Војводиќ, а кустоси се Светлана Младенов (автор на проектот) и Сања Којиќ Младенов. Проектот е организиран во рамките на меѓународната соработка ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒