Изложба на ликовни педагози во Кинотека

Во галеријата во Кинотека на Македонија, в четврток во 19.30 часот ќе биде отворена 35-тата јубилејна традиционална годишна изложба на ликовни педагози од Македонија со дела на 35 ликовни творци. Организатор на изложбата е ДЛЦ-Здружението на ликовните педагози. Поставката на ликовните дела ќе биде отворена за посетители до 6 април. Изложбата ги рефлектира личните творечки преокупации на овие ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒