Излезе вториот броj на „Дипломатски летопис“

Излезе од печат вториот број на списанието „Дипломатски летопис“ во издание на Дипломатскиот клуб-Скопје, тематски посветен на 25-годишнината од осамостојувањето на Македонија. Поврзано со овој јубилеј, како и со навршувањето 5 години од заминувањето на првиот претседател на Македонија, Киро Глигоров, во рубриката „Галерија“ се објавени изјави за неговото дело на повеќе негови современици од ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒