Ирскиот продуцент Диармунд де Фоит на Бит фест

Детска програма, театарска претстава, поезија и работилници за филм и театар се програмските содржини кои овој викенд се дел од програмата на единаесетото издание на Бит фест. Ирскиот актер, драматург, сценарист, продуцент Диармунд де Фоит во Битола започна со работилници за заинтересираните актери и сценаристи со цел пренесување на дел од своето богато искуство од театарската и филмската ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒