Интернационална изложба на млади фотографи во Прилеп

Во Домот за култура „Марко Цепенков“ вчеравечер, 17 мај, се одржа Интернационалната изложба на млади фотографи – „Youth Photo Week“ во организација на Фото Кино клубот од Прилеп... Беа изложени 50 фотографии на аматери-фотографи од девет земји кои изминатите шест години учествувале на најголемиот фестивал во регионот за млади фотографи „Youth Photo Week“ во Карловац, Хрватска. Според ...

⇐ DailyCooltura ⇒